Català | English | Español
logo consorci vista a�ria
ombra menu


SEU-e

Xarxa Natura 2000 i Life Nature
Logos Institucions Natura 2000 Ramsar Convention
on Wetlands Ajuntament de Banyoles Ajuntament de PorqueresDiputació de GironaGeneralitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi NaturalEuropean Commission - Environment - LIFE Programme

Notícies

El Consorci de l'Estany publica un informe divulgatiu sobre els resultats del Projecte Estany

31-12-2013:CAM -
  • El Consorci ha publicat l'Informe Layman's que recull les principals actuacions i resultats del Projecte Estany (LIFE + Natura: Millora dels hàbitats i espècies de la xarxa Natura 2000 de Banyoles: un projecte demostratiu) de forma resumida i divulgativa.
  • En el document es resumeix l'impacte del projecte com l'alliberament de 20.000 peixos autòctons a l'Estany, la captura i eliminació de 600 tortugues i 100.000 peixos exòtics, la repoblació amb 130 tortugues d'estany autòctones, la recuperació de 12 ha de bosc de ribera o l'alliberament de gairebé 500 nàiades de 2 anys i mig i 3 cm. de longitud a l'Estany provinents d'un laboratori de cria en captivitat.

El document de l'informe Layman's es pot llegir en tres idiomes: català, castellà i anglès.

El podeu descarregar de l'arxiu de documents digitals del Projecte Estany,  fent clic a aquest enllaç directe aquí, o també a continuació:

 Mapa del site Formulari de contacte Tornar a l'inici L'Estany - Projecte Life