Català | English | Español
logo consorci vista a�ria
ombra menu


SEU-e

Xarxa Natura 2000 i Life Nature
Logos Institucions Natura 2000 Ramsar Convention
on Wetlands Ajuntament de Banyoles Ajuntament de PorqueresDiputació de GironaGeneralitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi NaturalEuropean Commission - Environment - LIFE Programme

Notícies

La recuperació de les nàiades al TNcomarques de TV3

Aconsegueixen criar nàiades en captivitat. Els resultats del projecte es poden exportar a altres ecosistemes d’aigua dolça.

La nàiades són espècies bioindicadores i la majoria es troben en una situació crítica d’amenaça

El laboratori de cria de nàiades (musclos d'aigua dolça) del "Projecte Estany" ha aconseguit criar, engreixar i mantenir en captivitat fins a la seva solta, centenars d'exemplars de nàiades de 2 anys i mig d'edat i gairebé 3 cm de longitud, fet fins ara no aconseguit en totala Unió Europea. Aquest resultat forma part de les actuacions de recuperació de les espècies de nàiades amenaçades Unio mancus i U. ravoisieri, dins del Projecte Estany, dut a terme pel Consorci de l'Estany amb la col laboració del Dr Rafael Araujo del Museu Nacional de Ciències Naturals de Madrid (MNCN-CSIC). Aquest projecte ha estat finançat pel programa LIFE de la Comissió Europea (LIFE08 NAT/E/00078).

Fes clic sobre la imatge per veure la notícia.

naiades.jpg

naiades.jpg

[INFOHTML] {INFOHTML} [/INFOHTML]


Mapa del site Formulari de contacte Tornar a l'inici L'Estany - Projecte Life