Català | English | Español
logo consorci vista a�ria
ombra menu


SEU-e

Xarxa Natura 2000 i Life Nature
Logos Institucions Natura 2000 Ramsar Convention
on Wetlands Ajuntament de Banyoles Ajuntament de PorqueresDiputació de GironaGeneralitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi NaturalEuropean Commission - Environment - LIFE Programme

Notícies

L'Estany de Banyoles en un reportatge del LIFE INFONATUR

09-12-2013:CPM -

El projecte LIFE + INFONATUR es dedica a difondre el significat i els valors de la Xarxa Natura 2000. És un projecte cofinançat per la UE i que coordina la Junta d'Extremadura, i en el que participen la Diputació de Lleida, el Patronat de Turisme de Girona-Costa Brava i l'Agència EFE.

Banyoles: Ciencia contra exóticas invasoras. LIFE INFONATUR

El Consorci de l'Estany ha col·laborat amb l'Agència EFE per a la gravació d'aquest reportatge sobre l'Estany de Banyoles, mostrant images de com es compatibilitza la conservació dels espais naturals de la Xarxa Natura 2000 amb les activitats humanes.

L'agència EFE ha elaborat un reportatge sobre l'Estany de Banyoles titulat "La ciència frena les espècies invasores a Banyoles" que podeu consultar fent clic aquí.
 
Es poden veure imatges de les tasques de repoblació de l'Estany amb peixos autòctons, els resultats de recuperació de nàiades o musclos de riu al laboratori de cria de nàiades o les trampes per a la captura d'espècies exòtiques invasores de peixos i tortugues, totes elles actuacions realitzades en el marc del "Projecte Estany" finançat també pel programa LIFE de la Unió europea.


Mapa del site Formulari de contacte Tornar a l'inici L'Estany - Projecte Life