Català | English | Español
logo consorci vista a�ria
ombra menu


SEU-e

Xarxa Natura 2000 i Life Nature
Logos Institucions Natura 2000 Ramsar Convention
on Wetlands Ajuntament de Banyoles Ajuntament de PorqueresDiputació de GironaGeneralitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi NaturalEuropean Commission - Environment - LIFE Programme

Notícies

El Consorci de l'Estany aconsegueix el diploma de Compromís de Qualitat Turística en el marc del projecte SICTED a la ciutat de Banyoles

17-02-2014:CPM -

Aquest divendres a l’auditori del Museu Darder de Banyoles l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, i la regidora de promoció Econòmica i Turisme, Joana Vilà, han lliurat els diplomes del projecte del Sistema integral de qualitat turística en destinació (SICTED). Un total de 10 empreses de la ciutat de Banyoles han aconseguit el distintiu de Compromís de Qualitat Turística després d’un llarg procés de treball. Les empreses i serveis del primer SICTED que s'han certificat són el Museu Darder, la botiga Rossinyol, la Barberia Masó, The City Arms, l’Oficina de Turisme de Banyoles, l'Alberg de Banyoles, la Marisqueria Gil's, el Consorci de l'Estany, el restaurant el Capitell i el restaurant Vora Estany.

 

De fet, Banyoles és una de les tres ciutats o comarques catalanes que enguany han obtingut la distinció, al costat de les comarques del Vallès Occidental i el Bages. El SICTED té continuïtat a Banyoles i ja està funcionant la segona tongada amb 10 establiments o serveis.

El SICTED és un projecte promogut per l’Institut de Turisme d’Espanya (Turespaña) i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies que treballa amb les empreses i serveis turístics per millorar l’experiència i satisfacció del visitant en un destí turístic. Banyoles es va adherir al projecte el desembre de 2012.

L’objectiu principal de l’Ajuntament de Banyoles per treballar el projecte SICTED és aconseguir un nivell de qualitat homogeni en els serveis oferts dins una mateixa destinació. Això implica tant el sector públic com el sector privat i, per tant, s’ha de treballar paral·lelament l’atenció al turista i la seva satisfacció per tal que la percepció global del municipi sigui homogènia i integrada  una imatge de marca de qualitat.

L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha manifestat que “Banyoles ha de ser una marca de qualitat i l’hem de fer entre tots”. Noguer ha agraït l’esforç de les empreses que han aconseguit el diploma.

 Mapa del site Formulari de contacte Tornar a l'inici L'Estany - Projecte Life